سیستم عامل های تحت وب یا Web operating systems یکی از بهترین راههای برای دستیابی به داده های شما در هر جای از دنیا ست(جایی که حداقل یک کامپیوتر و یک اشتراک اینترنت و یک مرورگر اینترنت داشته باشد).داشتن کامپیوترهای جدا و هر سندی در یک کامپیوترجدا و این موردکه شما هم قصد سفر داشته باشید،در این مواقع دستیابی شما به چند pc تان غیر ممکن است،اینجاست که Web operating systems تمام اطلاعات شما را در یک جا جمع آوری می کند.
خب سوال اساسی به وجود آمد!
Web OS چیست؟
Web OS شبیه یک سیستم عامل در اینترنت است.یک دسکتاپ مجازی که به هیچ مکان فیزیکی متصل نیست،و شما را قادر می سازد که به آنها از طریق browser تان دسترسی داشته باشید.نام دیگر Web OS وب تاپ یا Webtop است.البته نباید Web OS را با remote PC اشتباه گرفت،چون در remote PC شما فقط به کامپیوترتان در شبکه دسترسی دارید.
خب در اینجا من(keyneveshte) ملقب به مهدی ،به آدرس keyneveshte.blogspot.com می خو.اهم 5 مورد از Web Operating Systems را که user friendly ساده ای دارند و استفاده ی ساده ای دارند و دارای خصویات زیادی هم هستند را با شما به اشتراک می گذارم.و در پستی جداگانه یکی از این سیستم عامل ها را به صورت دقیق بررسی می کنیم.متذکر می شوم که کپی برداری از این مطلب بدون ذکر منبع کامل در ابتدا و انتهای مقاله دور از شان انسانیت و خلاف مقررات این سایت می باشد.(قابل توجه وب سایت هایی که در لیست سیاه این بلاگ در منوی اول قرار دارند)
اولین سرویس :
icloud icloud یکی از سایت های خوب در این زمینه است(که در مقاله ای جدا به طور کامل بررسی می شود).این سایت شامل تعداد زیادی application مورد نیاز است که تا 50GB برای online storage شمافضا فراهم شده است.
نگاهی کوتاه به خصوصیات این سیستم عامل آنلاین :
Online file system برای ذخیره سازی تمام file types
پشتیبانی از WebDAV که به شما اجازه می دهدبه صورت مستقیم با icloud-storage خودتان از طریق Windows Explorer دستیابی داشته باشید.
Productivity applications که شامل مواردی چون Write, Calendar, Mail که سازگاری کامل با تمامی email accounts دارد و به علاوه یک free icloud account هم دارد.همچنین Contacts, ToDo, Calculator, Notepad, Unzip
مدیریت تصاویر همراه با قابلیت اشتراک گذاری و media player – iPlay, movie player, even radio
IM و web browser نیز از دیگر امکانات این سرویس می باشد.
در یک کلام این سرویس بهترین Web OS است.
سرویس دوم :
Glide OS 3.0 Glide OS 3.0 یک راه حل محاسبات ابری بدون تبلیغات ad-free cloud computing solution است که از طریق کامپیوتر و تلفن موبایل mobile phone قابل دستیابی است .این سرویس شامل application های مفیدی است و تا 10GB of free storage به شما می دهد. Glide OS همچنین automatic file and application compatibility را بین وسیله ها و سیستم عامل برقرار می کند.و شما می توانید 6 تا family members accounts بسازید که شامل child’s account هم می شود.این سرویس رابط کاربری شهودی و ساده ای داردو کمتر از 2 دقیقه بیشتر طول نمی کشد که account را ساخته و به این سرویس دستیابی پیدا کنید.
Glide OS امکانات زیر را فراهم می کند:
- 10GB of virtual disk space
- Office tools – word processor, presentation creator, calculator, calendar
- Photo editor
- Website creator
- Glide webmail
- Synchronization and file sharing
سرویس سوم :
G.ho.stG.ho.st مخفف Global hosted operating system است. G.ho.st Virtual Computer شامل تقریبا تمامی چیزهایی است که شما در physical computer نیاز دارید-desktop،file storage مانند disk drive و همچنین apps ها.2 ورژن از G.ho.st موجود است که یکی از آنها G.ho.st VC (virtual computer) و دیگری G.ho.st Lite که سرویس دومی برای دستیابی از طریق موبایل می باشد و یا کامپیوترهای خیلی قدیمی که با dial-up connection به اینترنت وصل می شوند(مانند اکثر کاربران ایرانی!)
خصوصیات G.ho.st شامل موارد زیر است :
- 15GB professionally hosted and backed-up disk space
- Sharing and collaboration
- Office suite – you can createand edit documents, spreadsheets and presentations using G.ho.st integrations with Zoho
- Web browser
سرویس چهارم :
Jolicloud Jolicloud یک Web OS است که برای نت بوک ها توسعه داده شده است.این سرویس تمامی ارتباطات سخت افزاری مانند 3G modems ، Wi-Fi و Bluetooth را شامل می باشد. Jolicloud سرویس بسیار خوبی برا ی کاربران social media است زیرا توانایی دستیابی به وب سایت های ( البته فیلتر شده در ایران!) حرفه ای چون Facebook و Twitter و Skype و Google Reader و Gmail و Meebo و VLC و کلا همه چیز! را دارد.
شما همچنین می توانید به راحتی live-synch updates از نت بوکتان با Jolicloud homebase خودتان در هر جایی که به اینترنت متصل هستید،انجام دهید. همچنین می توانید از Zoho apps برای خواندن و نوشتن و تغییر اسنادتان،استفاده بکنید و یا با این سایت spreadsheets و presentations هایی را خلق کنید.
نکته دیگر سازگاری این سرویس با لینوکس و ویندوز و AIR و web applications هایی که از فلش و Gears for offline webپشتیبانی می کنند.
در کل این سرویس هم یک cool Web OS. واقعی است!
سرویس پنجم :
eyeOSeyeOS یک Cloud Computing’s Web Desktop منبع باز یا Open Source است. این سیستم عامل می تواند هم به صورت شخصی و هم به صورت سازمانی مورد استفاد قرار گیرد.شما می توانید هم یک account در eyeOS server درست کنید و یا آن را دانلود کنید و از طریق سرور خودتان اجرا کنید.این سرویس همچنی شامل یک Desktop environment با 67 برنامه ی کاربردی و system utilities هایی شامل Word Processor و Address Book و PDF reader و بسیار دیگر از برنامه های کاربردی است.
بررسی کامل سیستم عامل آنلاین icloud :
به زودی....
نکته پایانی : ببینید تا زمانی که 90 درصد از کاربران وطنی ما از اینترنت دایل آپ استفاده می کنند و 90 درصد از کسانی هم که از اینترنت پر سرعت(البته اینترنت سرعت بالاتر) استفاده می کنند ،سرعت بیش از 128 کیلوبیت در ثانیه ندارند،و همان سرعت هم نیز روز به زور افتضاح تر می شود و isp ها روز به زور دزد تر و کم فروش تر می شوند(نمونه اش isp صبانت است که با مشکلات عدیده ای در شهر ما روبرو است)، مفهوم این سرویس های جدید پیچیده می شود و همین امر باعث عقب افتادگی سالیان دیگر از دنیای ای تی است.آی تی فقط تبلیغ -دادن قبض از طریق خود پرداز و ... نیز که این همه تبلیغشون می کنید.ما نیاز به فردی با تجربه و همچنین دولتی بدون حاشیه داریم تا بتوانیم خود را به کشورهای پیشرفته روز به روز بیشتر برسانیم.
یا حق.......
منبع : keyneveshte.blogspot.com
عکس ها ومتن اصلی و ایده ی اصلی مقاله : desizntech.info